Om oss
Våre medarbeidere
Våre samarbeidspartnere
Våre samarbeidspartnere

Head4More er fronten av et korps av sterke kunnskapsbedrifter som alle er kjent for å være blant de beste i sine markeder. Sammen med våre forretningspartnere representerer vi en bredde og dybde i grensesnittet mellom HR og kommersiell rådgivning.

Recruitment Manager er et moderne CRM og kandidathåndteringssystem spesielt utviklet for rekrutterings- og bemanningsbransjen. Head4More ønsker å være med å sette nye bransjestandarder, og anser Recruitment Manager som en sprennende og fremtidsrettet samarbeidspartner. Takket være Recruitment Manager er terskelen for å søke en stilling lav hos oss, og kandidater kan enkelt importere sin LinkedIn CV med et klikk.

Whydentify er et ledende konsulentselskap innen arbeidsmarkedskommunikasjon. Head4More samarbeider tett med Whydentify om valg av annonseringskanaler for optimal kommunikasjon med kandidatmarkedet.

Whydentify utarbeider lay-out i stillingsannonsene, og de forestår all medieformidling på vegne av våre oppdragsgivere.

CEB – SHL Talent Measurement utfører omfattende vitenskapelige studier innen HR-feltet og har utviklet et bredt spekter av sertifiserte måleverktøy innenfor personlighet, evne og ferdigheter. Head4Mores konsulenter er sertifisert for å bruke CEB verktøy, og vi bruker deres DNV GL sertifiserte verktøy i deler av vår rådgivning for å kunne gjennomføre en rettferdig vurdering av kandidater og medarbeidere av høy kvalitet.

Jungs Type Indikator (JTI) er en personlighetstest, som avdekker individuelle preferanser basert på Jungs teori om mentale preferanser og psykologiske typer.

Head4More bruker JTI som støtteverktøy i individuell prestasjonsutvikling og i teambuilding fordi verktøyet er godt dokumentert, og det bidrar til økt forståelse for egen og andres adferd.

FINN jobb er Norges største aktør innen jobbannonsering og CV-databaser, og et av de største nasjonale nettstedene målt i antall brukere pr. uke. Med et eget område for leder- og spesialiststillinger, er FINN en utmerket samarbeidspartner for Head4More.

Head4More samarbeider nært med Finn Jobb i kommunikasjonen med kandidatmarkedet og vi benytter oss av Finns unike teknologi til annonseformidling og CV-basedrift.

Universum er en internasjonal virksomhet som spesialiserer seg innenfor Employer Branding. Universum leverer et komplett spekter av tjenester innen karriereundersøkelser, strategisk rådgivning og kommunikasjonsløsninger. I 2012 ble over 400 000 studenter og 90 000 yrkesaktives karrieremål og preferanser verden over kartlagt gjennom Universum.

Head4More samarbeider med Universum både i datainnsamling og i tolkning og anvendelse av undersøkelsene overfor egne og felles oppdragsgivere.

”Vår verdi ligger i den kompetanse våre ansatte anvender i sitt samarbeid med våre oppdragsgivere og partnere”
CV-database
Legg inn din CV i vår CV-base. Skal du søke en annonsert stilling, klikk deg inn på søk stilling.
Søk Stilling
Takk for at du ønsker å søke på en av våre annonserte stillinger.
Følg oss Facebook Twitter LinkedIn