Om oss
Våre medarbeidere
Våre samarbeidspartnere
Bjørn Brudevoll Bjørn Brudevoll Managing Director
M: +47 468 00 000
Jan Petter Halvorsen Jan Petter Halvorsen Strategic Advisor
M: +47 952 99 077
Frida Nossen
Frida Nossen
Business Analyst
+47 975 35 604 /

Frida jobber som Business Analyst i Head4More og har ansvar for research, herunder search, seleksjon og kandidathåndtering i rekrutteringsprosesser. Videre samarbeider hun tett med rekrutterende leder om utarbeiding av virksomhetsanalyser, arbeidsanalyser, kravspesifisering og medierådgiving. Hun bidrar også med utvikling av konsepter og metoder for endringsledelse. Frida har en bakgrunn fra psykometri, kundeservice, samt arbeid innenfor rekrutterings- og bemanningsbransjen.

Frida er utdannet ved Handelshøyskolen BI og University of York i England. Hun har en mastergrad i ledelse og organisasjonspsykologi og en bachelorgrad i psykologi hvor personlighet og dets effekt på prestasjon har stått sentralt i begge avsluttende oppgaver. Hennes prosjekt relatert til ”selv versus andre”- oppfatning av personlighet har også blitt presentert på den årlige konferansen til The European Association of Work and Organizational Psychology i Mai 2015, og ble tildelt toppkarakter.

Gjennom utdannelse og tidligere arbeidserfaring har hun opparbeidet seg spisskompetanse innenfor rekruttering og kandidatevaluering med bruk av testverktøy og evidensbaserte metoder.

Treff Frida på LinkedIn

CV-database
Legg inn din CV i vår CV-base. Skal du søke en annonsert stilling, klikk deg inn på søk stilling.
Søk Stilling
Takk for at du ønsker å søke på en av våre annonserte stillinger.
Følg oss Facebook Twitter LinkedIn