Om oss
Våre medarbeidere
Våre samarbeidspartnere
Andrea Seim Andrea Seim Senior Business Consultant
M: +47 481 42 462
Anne Skinnemoen Anne Skinnemoen Senior Business Consultant
M: +47 986 30 813
André Haaland
André Haaland
Senior Business Consultant
+47 970 77 785 /

André Haaland har mer enn 20 års ledererfaring fra Forsvaret. Han har bred erfaring fra organisatoriske omstillingsprosesser i offentlig sektor gjennom endringsarbeid på operativt og strategisk nivå. André har videre flere års erfaring som konsulent i privat sektor, blant annet fra Assessit AS. Som konsulent har André arbeidet med leder- og teamutvikling på ulike nivåer og med prestasjonscoaching.

André er i hovedsak utdannet i Forsvaret der han har gjennomført Befalsskolen for Marinen, Luftkrigsskolen avdeling 1 og 2 (KS 1&2), samt Stabsskole del 1. I tillegg er han utdannet innen personalledelse og administrasjon ved Høyskolen i Lillehammer, samfunnsøkonomi ved Universitetet i Oslo og gjennomført Trenerstudiet ved Norges Idrettshøyskole.

André er en erfaren konsulent og prestasjonscoach med evne til å skape vinnerkulturer. Hans bakgrunn fra Forsvaret og som toppidrettsutøver og trener, har gitt André lang erfaring med å målrette aktiviteter for å frigjøre den enkeltes potensiale. Andrés motto er: ”Å våge er å miste fotfeste for en stund, å ikke våge er å miste seg selv”. Treff André på LinkedIn.

CV-database
Legg inn din CV i vår CV-base. Skal du søke en annonsert stilling, klikk deg inn på søk stilling.
Søk Stilling
Takk for at du ønsker å søke på en av våre annonserte stillinger.
Følg oss Facebook Twitter LinkedIn